Affiliate Links zijn op geen enkele manier gerelateerd aan een bedrijf / product / dienst genoemd, en zal niet geven uw IP weg, noch gebruik maken van uw IP voor iets anders. We zullen geen affiliate links hosten, en zal niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat je ziet op onze site.

Deze site wordt niet gesponsord door een van de tandenborstels bedrijven, of een tandenborstel houders bedrijven. De inhoud op deze website is uitsluitend de mening van de oorspronkelijke schrijver en wordt niet gesponsord, noch onderschreven door de respectieve merken / tandenborstel houder bedrijven. Wij kunnen de juistheid van de informatie op deze website niet garanderen, noch de juistheid van de producten/producten informatie. Heeft u vragen over een van onze inhoud of diensten, of heeft u andere suggesties om de informatie op deze website beter te maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

U moet altijd blij en trots op uw bedrijf, we hopen dat het werkt goed voor je. Als je denkt dat we missen op een aantal goede deals, laat het ons weten en we zullen ons best doen om ze op te nemen. Voor meer informatie over onze business bezoek onze website.

NB - We zijn in het bedrijfsleven voor meer dan 10 jaar en we hebben het voorrecht gehad om te worden bezocht door veel mensen van over de hele wereld. Sommigen van hen zijn bekende bedrijven, zoals Coca Cola en Pepsi. De rest is onbekend, maar we horen graag van je. Gelieve gerust onze website te bezoeken om te controleren wat we doen en wat maakt ons anders dan alle anderen. Informatie

Ik woon al 11 jaar in Nederland en ben software ontwikkelaar. Ik ben ook ondernemer. Ik begon deze blog omdat ik geloof dat we meer bewust moeten zijn van de gezondheidseffecten van alledaagse producten en hoe we ze eten.