Contact Form

Ik sta altijd open voor vragen, suggesties en verzoeken. Als u vragen of klachten over de blog, zal ik mijn best doen om u te helpen. Ik ben ook heel geïnteresseerd in uw mening. Als u mijn informatie voor iets wilt gebruiken, u mijn e-mail gebruiken of contact met mij opnemen door mij een e-mail te sturen. Ik zal proberen om te reageren op elke e-mail in een tijdig.

Het Dental Care Network

"De bekendste van de tandheelkundige organisaties in de Verenigde Staten. Hun werk is het bevorderen en bevorderen van mondhygiëne. Zij zetten zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en ervoor te zorgen dat de tandheelkundige zorg blijft verbeteren. Ze werken om mensen op te leiden en uit te rusten met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om hun tanden en tandvlees te beschermen." American Dental Association "We kunnen niet langer veroorloven om te wachten tot de tandheelkundige gemeenschap te reageren en de nodige gezondheid en tandheelkundige onderwijs en informatie die we al lang nodig." -American Dental Association, maart 2007

Tandheelkundige gezondheidscentra

Er zijn veel tandheelkundige gezondheidszorg centra in de VS.

Ik ben erg moe (en een beetje depressief) en hebben een heleboel dingen om over na te denken, vooral die dingen die me kunnen helpen een positieve impact in de wereld. Dus als je bereid bent om me te helpen met dat, heb je misschien een kans om een aantal grote prijzen te winnen.

Dus hier is het! U dit bericht gebruiken als inspiratie voor uw eigen tandenborstel houder. Als een speciale herinnering, deze wedstrijd eindigt op zaterdag 13 oktober, dus haast je en doe mee om een gloednieuwe tandenborstelhouder te winnen! Ik ben een kunstenaar en illustrator uit Amsterdam, dus als ik tijd heb om kunst te maken, dan doe ik dat. Mijn vorige kunstwerken omvatten een paar stickers en een strip. Ik ben geen professionele kunstenaar, maar ik hou wel van tekenen en schilderen. In mijn vrije tijd geniet ik van schilderen, tekenen, tekenen, tekenen. Als je van mijn kunst, kijk dan op de andere beelden die ik heb gedaan. Ook hier is een paar gratis monsters: Zoals u zien, heb ik een vrij breed scala van stijlen en thema's.

Onze openingstijden