Toen ik deze blog in 2017 begon, wilde ik met de wereld een tandenborstelhouder delen die ik heb gekocht van een Nederlandse tandenborstelmaker. Ik had geen idee dat dit mijn nieuwe favoriete tandenborstelhouder kon zijn. Ik wilde ook een aantal van mijn ervaringen met mijn tandenborstel te delen en hoe ik vind mezelf te gebruiken. Ik was verrast door de grote kwaliteit van het product en ik was erg blij met het product toen het bij mijn deur aankwam. Zoals u zien in de foto's, mijn tandenborstel is in nieuwstaat en zeer schoon.

Ik hoop dat je het leuk vindt en ik hoop dat je het gebruikt.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in andere tandenborstel houders, zou ik graag een aantal foto's van mijn tandenborstel met u delen. Laat hier een reactie achter of volg me op Facebook of Instagram.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik geen enkele manier kan bedenken om tandpasta te gebruiken.

Tandenborstelhouder met zwarte haren, zwart-witte strepen. Er zijn verschillende merken van tandenborstel houders die er zijn, maar de eerste die ik zag was er een die er zo uitzag. Het is de enige die eruit ziet alsof het eigenlijk een tandenborstel houder, maar het is echt gemaakt van plastic. Het is een beetje moeilijk te openen, dus je zult waarschijnlijk gewoon een tandenstoker moeten gebruiken om de haren eruit te krijgen. De tandenborstelhouder met een verstelbare riem. Ik ben altijd op zoek naar manieren om tandpasta comfortabeler te gebruiken. Deze lijkt me een echte winnaar. Tandenborstelhouder met witte en zwarte strepen. Er zijn zoveel geweldige opties voor tandenborstelhouders! Het beste deel is dat je het aanpassen met veel verschillende patronen, stickers en accessoires. Er zijn ook veel verschillende kleuropties.

Ik ben geboren in 1984 in het Zuid-Afrikaanse apartheidstijdperk en toen ik volwassen ben geworden, ben ik de verschillende manieren gaan waarderen waarop de mensen van dit land onderdrukt zijn. Ik ben altijd een fervent aanhanger geweest van het Nelson Mandela-regime, en ik geloof dat het de Zuid-Afrikaanse regering was die het Nkandla-project heeft toegestaan om door te gaan. Het was de regering die Zuid-Afrika het machtigste militaire arsenaal ter wereld gaf in een tijd dat veel van mijn familieleden bedreigd werden om neergeschoten te worden door het Zuid-Afrikaanse leger.

Ik was erg in shock toen ik hoorde van de dood van Nelson Mandela een paar weken geleden, en ik voel me er zo sterk over. Maar ik denk dat het belangrijk is om van de gelegenheid gebruik te maken om ons bewust te zijn van wat er gebeurt en de betekenis van de problemen waarmee mensen worden geconfronteerd, met name jonge mensen die vandaag de dag in een zeer gevaarlijke en onzekere tijd leven, en het is absoluut noodzakelijk dat we allemaal begrijpen dat we het slachtoffer zijn van onderdrukking en niet van de daders.

Mijn carrière

Toen ik klaar was met school, verhuisde ik naar Zuid-Afrika.

Ik wil mijn mensen helpen om beter opgeleid te worden over het belang van tandenborstels en ook om onze jeugd te helpen om de beste tandheelkundige zorg te hebben. Ik zat te denken hoe je een geschenk dat nuttig zou zijn voor mijn gemeenschap te geven. Ik vond dit bericht op de blog en besloot om een blog post te schrijven over mijn ideeën. Ik begon een tandenborstelhouder te ontwerpen die gemakkelijk te gebruiken was. Ik wilde ook om het een koel ontwerp te geven en het op een aardige plaats te zetten waar u het als uw dagelijks hulpmiddel voor het borstelen van uw tanden hebben. Ik maakte mijn ontwerp een beetje meer dan het zou moeten zijn. Ik wilde een unieke touch toe te voegen aan het ontwerp, maar op het einde was het gewoon een eenvoudige houder met een aantal knoppen.